Обяви за нощувки
ОБЯВИ НОЩУВКИ ДОБАВИ ОФЕРТА

Къща Дара Смолян


Прегледана 1601 пъти. №: 105636
Цена: 90 лв. за нощувка
Телефон: 0885558472
 
Апартамент: 3 легла
3 спални
1 баня
Може да приеме до 9 души максимум  
 

Къща ДАРА се намира в китното и спокойно село Дунево, само на 2км. от центъра на град Смолян и на 100км. от Бяло море - Гърция.
Къща ДАРА представлява самостоятелен етаж от къща с леглова база от 9 места, разположени в: 1 стая спалня, 1 стая спалня+1 единично легло, 1 стая с две единични легла, 1 голяма стая - напълно оборудвана кухня, трапезария и хол с разтегателен диван. Всяка стая има тераса, от която се разкрива величествена горска панорама. На етажа има самостоятелна баня с тоалетна и двуместно джакузи, както и голяма открита веранда с камина.
Селото е свързано с града с асфалтов път, ограден от ляво и от дясно с борова гора и зелени ливади. Дунево има южно изложение, което е предпоставка там слънцето да изгрява първо и да залязва последно.
Уникалната горска природа, красивите родопски къщи, калдаръмените улички и пътечки, учтивите и усмихнати жители на селото, са само част от описанието на Дунево. Селската панорама се обогатява от многото домашни животни - коне, овце, кози и крави - пасящи по китните зелени ливади, както и зайци и кокошки - отглеждани в дворовете. Можете да си поръчате домашно овче или краве мляко, домашни яйца, пълнен заек и още много други екологично чисти специалитети.
За любителите планинари селото предлага множество туристически пътеки: конна база в село Левочево, Връх Свети Елисей, ферма за диви прасета и други.



Гостували ли сте в тази квартира ? Хареса ли ви ?

Вашето Име: Вашият E-mail: Оценка за квартирата:
Вашият коментар: