Обяви за нощувки
ОБЯВИ НОЩУВКИ ДОБАВИ ОФЕРТА

Предлага евтини нощувки чудесни условия


Прегледана 1239 пъти. №: 10736
Цена: 39 лв. за нощувка
Телефон: 0899817213
 
Апартамент: Повече от 4 легла
3 спални
Повече от 4 бани
Има гараж
Може да приеме до 12 души максимум  
 

Нашият семеен и много уютен хотел се намира в центъра на София,близост до Централна Автогара и Централна гара.Същевременно,въпреки пик района Ние можем да гарантираме тишина и спокойствие,поради леко скрито от целия шум и трафик разположение.Построен вече точно преди една година,поддържан и обновяван работи всеки ден с приемно време -24h.
С цялото си старание да предложим най-ниски цени и конкурентни на по-големи хотели условия сме отворени и към предложения,въпроси,молби ,услуги за и от нашите клиенти с цел максимално удобство.
Капацитета на обекта ни е 10-12 легла,4 двойни стаи и едно студио.Всяка стая има собствен санитарен възел,ТВ-кабелна,WiFi-интернет ,24h топла вода,чисти кърпи,сапуни и др.Клиентите на хотела могат да се възползват от лятната градина с барбекю,гаража и нашите услуги по всяко време: като гладене,пране ,транспортни услуги и др.
Смятаме,че нашият хотел е за предпочитане пред големите хотели,на шумни и мръсни места с невероятни цени и некачествено обслужване,откъм човешка гледна точка и разбиране към клиентите!
За редовни клиенти и престой над седмица правим отстъпки!
Приемаме и почасово,но само по предварителна уговорка!Дискретност,Самостоятелност!
Ще се радваме да бъдете наши гости!
Заповядайте в Хотел Парадайс!

ул.Тимок 5 ,София,Лъвов Мост

39 лв/за стая/нощувка
тел: 0899817213 / 0888472053



Гостували ли сте в тази квартира ? Хареса ли ви ?

Вашето Име: Вашият E-mail: Оценка за квартирата:
Вашият коментар:
Снимки