Обяви за нощувки
ОБЯВИ НОЩУВКИ ДОБАВИ ОФЕРТА

Вила Ваня Троян - Патрешко


Прегледана 1032 пъти. №: 108277
Цена: 240 лв. за нощувка
Сайт: http://www.vilavania.com/?house=1
 
Адрес: област Ловеч, гр. Троян, Патрешко
 
Телефон: 0888529957
 
Апартамент: Повече от 4 легла
Повече от 4 спални
4 бани
Може да приеме до 19 души максимум  
 

Вила Ваня, разполага с леглова база от 19 места.

Вилата се намира в малко китно селце Патрешко. Разположено над с. Орешак, където се намира и Троянски манастир.

Тук ще се насладите на красива природа и чист въздух. Вилата е разположена на спокойно и тихо място, далеко от градската шумотевица. Различна е от другите подобни вили с това, че е на наистина спокойно местенце. Вила Ваня има хубава лятна градина, външно барбекю и лятна кухня.

А гледката на Троянският балкан е невероятно красива. От там се виждат красиви кътчета от местността и Стара планина. Чудно място за пикник, разходка из гората и възможността да опитате пресни горски плодове.
За да разберете колко е красиво - елате и си починете (в истинският смисъл на думата). *В близост до вила \\\\\\\\\\\\\\\Ваня\\\\\\\\\\\\\\\ няма други къщи и вили, с които да се съобразявате при вдигане на висок шум.


*По пътя към селото, малко преди вилата, има басейн с шезлонги, градина и заведение, където гостите ни могат да разнообразят своята почивка през топлите месеци.
гр. Троян е малко градче намиращо се на 10 км от с. Орешак. Град с много добре развит туризъм и с голяма посещаемост на много чуждестранни туристи и туристи от цяла българия.

Един от най-атрактивните празници в района е Празникът на Сливата и Троянската сливовата ракия, който се провежда ежегодно в края на месец септември, с многобройни посетители-дегустатори и участници в конкурса за най-добра ракия. Тук се намират и обекти намиращи се в Народен парк-Централен Балкан - известен със своята уникална растителност и животински свят.

Националната изложба на народните художествени занаяти в с.Орешак е единствената в страната, където може да се видят предмети от керамика, дърво, метал, тъкани, везба, накити. Непосредствено след с. Орешак е така известния Троянски манастир



Гостували ли сте в тази квартира ? Хареса ли ви ?

Вашето Име: Вашият E-mail: Оценка за квартирата:
Вашият коментар:
Снимки