Обяви за нощувки
ОБЯВИ НОЩУВКИ ДОБАВИ ОФЕРТА

✪Стаи Под Наем в Уютна Къща за Гости в Центъра На София✪


Прегледана 794 пъти. №: 118926
Цена: 20 лв. за нощувка
120 лв. за една седмица
Телефон: 0887348672
 
Апартамент: 3 легла
2 спални
1 баня
Може да приеме до 6 души максимум  
 

ЦЕНАТА 20 ЛЕВА Е НА ЛЕГЛО!!!
Самостоятелен етаж от къща след основен ремонт, с луксозно обзавеждане.
Две просторни стаи с по (3) три легла и високи тавани.Гардероби и ЛСД телевизори с кабелна телевизия във всяка стая както и wi-fi безжичен Интернет. Парно във всяка стая.
Във кухнята има печка, хладилник, пералня, микровълнова фурна, кафе машина, маса за хранене с два стола, барплот,постоянно топла вода.
Самостоятелна баня с тоалетна.Етажът се почиства ежедневно.
Патио(малък уединен вътрешен двор-тераса).

Къщата се намира на 10 минути от метрото и на 5 минути от Централна гара и автогара София(вътрешни и международни линии), Cточна гара от където може да се хване транспорт за всички посоки в София.В близост са Първа градска болница,Втора градска болница,Пета градска болница, Исул и удобен транспорт до всички останали болници в София.От тихия двор на къщата до културния център (Народната опера,Музикалният,народният театър,Софийският университет, Художествената академия,Музикалната академия,НАТФИЗ,Александър невски) се стига за по малко от 10 минути пеша.Бърз и удобен достъп до моловете(Мол София е наблизо).Лесен и бърз достъп до търговските улици Витошка,Граф Игнатиев, ЦУМ, НДК, Халите и площад Славейков.Лесен и удобен достъп до нощният живот на София(От дискотеките БИЯД,Червило,Син сити,Найт флайт и други. таксито до къщата излиза по малко от 2лв.)
Намираме се до лъвов мост, в районът има денонощни магазини, аптеки, ресторанти за бързо хранене. Възможност за пълен пансион.
Без значение за какво си дошъл, престоят ти при нас ще те накара да се чувстваш като у дома си!
Побързай, обади се СЕГА на номер 0888924452 и провери дали има свободни места.



Гостували ли сте в тази квартира ? Хареса ли ви ?

Вашето Име: Вашият E-mail: Оценка за квартирата:
Вашият коментар: