Обяви за нощувки
ОБЯВИ НОЩУВКИ ДОБАВИ ОФЕРТА

НА ВНИМАНИЕТО НА ВСИЧКИ СОБСТВЕНИЦИ,УПРАВИТЕЛИ И МЕНИДЖЪРИ НА ОБЕКТИ ЗА НАСТАНЯВАНЕ В ГРАД РУСЕ !!!! ПРОЧЕТЕТЕ ТОВА !!!!!!!!


Прегледана 3376 пъти. №: 141727
Адрес: област Русе, гр. Русе, Русе-Център
 
Телефон: 000000000000
 
Апартамент: Повече от 4 легла
Повече от 4 спални
Повече от 4 бани
Може да приеме до 2 души максимум  
 

От: Фирма Бг-Бати Еоод - представляваща и обединяваща обекти за настаняване на гости в гр.Русе
Към: всички собственици на обекти за настаняване в русе!

Поради зачестилите злоупотреби и нарушаване на закона за нелоялната конкуренция и по сигнали на граждани за не-правомерна и нарушаваща търговския закон дейност свързана с Настаняване за Нощувки от Страна на Търговец с отличаващ се с телефонен номер 0898 904444 преобладаващ в много уеб сайтове и предлагащ своите услуги.
От името на няколко търговеца в гр.Русе развиващи дейност в областта на хотелиерството,туризма и предлагане на нощувки се обръщаме към всички останали колеги които предлагат Нощувки и смятат ,че са засегнати и ощитени от потребителя с телефонен номер 0898 904444 - да се обърнат към нас и да се пресъйденят към нашето обединение във няколкото жалби предстоящи да бъдат внесени в комисията в защита на конкуренцията, Комисията в защита на потребителя , Национална Агенция по Приходите и Районна Прокуратура гр.Русе.
Освен жалбите подготвяме и обща искова молба до районен съд русе с граждански иск за нелоялна конкуренция и нанесени вреди и загуби.

Потребителят с телефонен номер 0898 904444 Масово предлага своите услуги -публикува обявите си без да се съобразява с останалите потребители и закрива умишлено всички останали обяви като качва своите десетки пъти с един и същи текст,заглавие и телефонен номер с цел да се виждат само неговите публикации а на всички останали да не бъдат видими от аудиторията , като това се повтаря ежедневно по няколко пъти на ден в различни сайтове за реклама.
Молим всички потърпевши да се свържат с нас на телефон: 0898866140 или да пишат на email: noshtuvki_rs@abv.bg



Гостували ли сте в тази квартира ? Хареса ли ви ?

Вашето Име: Вашият E-mail: Оценка за квартирата:
Вашият коментар: