Обяви за нощувки
ОБЯВИ НОЩУВКИ ДОБАВИ ОФЕРТА

Евтини нощувки близо до морето и в центъра на Бургас


Прегледана 2861 пъти. №: 145855
Цена: 12 лв. за нощувка
Сайт: http://www.burgashostel.com
 
Адрес: област Бургас, гр. Бургас, ул. Софроний № 2
 
Телефон: 0879 841 559
 
Апартамент: Повече от 4 легла
Повече от 4 спални
2 бани
Може да приеме до 18 души максимум  
 

„Старата къща” е построена в далечната 1895 г. като изключително модерна и атрактивна постройка според тогавашните архитектурни тенденции. Преживяла много събития през времето, сградата е основно реновирана през 2013 г., акцентирайки отново на класическия стил, и превърната по този начин в просторен, добре поддържан и комфортен хостел.

Къщата се състои от два етажа със самостоятелен санитарен възел (баня и тоалетна) на всеки от тях, както и кухня и трапезария. На разположение на нашите гости са 6 чисти и уютни стаи, оборудвани с две, три и повече легла (за общо 18 души), спално бельо и хавлии. На всеки етаж са предвидени и общи помещения с телевизор и климатик, подходящи за отмора, хранене, развлечение и други, които могат да продължат и в китния вътрешен двор с градина. За удобството и комфорта на гостите си сме предвидили и безплатен безжичен интернет!

Атрактивното местоположение на хостела (в тиха уличка на самия център на града и в непосредствена близост до морето), наред с уютната обстановка и изгодната цена го правят незаменимо място за Вашите незабравими спомени!



Гостували ли сте в тази квартира ? Хареса ли ви ?

Вашето Име: Вашият E-mail: Оценка за квартирата:
Вашият коментар: