Обяви за нощувки
ОБЯВИ НОЩУВКИ ДОБАВИ ОФЕРТА

НОЩУВКИ В НОВ ЛУКС АПАРТАМЕНТ В ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ


Прегледана 231 пъти. №: 38582
Цена: 69 лв. за нощувка
455 лв. за една седмица
Сайт: http://https://sites.google.com/site/hotelskiapartamentirelaks/
 
Телефон: 0887439922
 
Апартамент: 4 легла
2 спални
1 баня
Може да приеме до 4 души максимум  
 

https://sites.google.com/site/hotelskiapartamentirelaks/
Намира се в района на Институт за спешна помощ Пирогов, района на Медицинска академия, площад Руски паметник,като архитектурата е съчетана с новите, модерни сгради изникнали в този район. Лесен достъп чрез 5 -15 мин разстояние пеша до всички обществени институции в центъра, театри.

Стилно обзаведен с нови поръчкови мебели. Състои се от две помещения - спалня и дневна с кухненски бокс,трапезария и сервизни помещения.КЛИМАТИК! Кухненският бокс е оборудван с поръчкова кухня с барплот и маркови ел.уреди - вградена печка, хладилник, пералня, кафемашина , електрическа кана. Хол- гарнитура, секция, маса, телевизор. Спалня - спалня комплект, телевизор, гардероб .

Жилището е напълно оборудвано с чаши, чинии и всичко необходимо за живеене.Във всяка стая има телевизор, кабелна телевизия, високоскоростен интернет, с който може да си проверите пощата или да си организирате свойте бизнессрещи и т.н.

Спокойствието Ви е гарантирано, а ако Ви липсва динамика, можете да намерите много развлечения, хубави ресторанти с добра кухня, кафе-сладкарници, барове и дискотеки. А след като се приберете, уморени след дългия и напрегнат работен ден или след дългата и незабравима нощ, изкарана в развлечения, можете да се насладите на спокойствието и комфорта, които ви карат да се чувствате наистина в един свой остров на спокойствието насред забързаният и шумен град.

ЦЕНИ :
-ЗА 3 И ПОВЕЧЕ НОЩУВКИ - 35 EUR

ЗА НАД 7 НОЩУВКИ - ДОГОВАРЯНЕ !!!

ТЕЛ. ЗА РЕЗЕРВАЦИИ :0887 43 99 22



Гостували ли сте в тази квартира ? Хареса ли ви ?

Вашето Име: Вашият E-mail: Оценка за квартирата:
Вашият коментар:
Снимки