Обяви за нощувки
ОБЯВИ НОЩУВКИ ДОБАВИ ОФЕРТА

Самостоятелни, новопостроени, напълно обзаведени стаи за нощувка и почивка в село Брестник, на 3 км от Пловдив. Много добра инфраструктура. Охраняем паркинг в двора .


Прегледана 558 пъти. №: 38777
Цена: 25 лв. за нощувка
120 лв. за една седмица
Телефон: 0897929550
 
Апартамент: Повече от 4 легла
Повече от 4 спални
Повече от 4 бани
Има гараж
Може да приеме до 16 души максимум  
 

Самостоятелни, новопостроени, напълно обзаведени стаи за нощувка и почивка в село Брестник, на 3 км от Пловдив. Много добра инфраструктура. Охраняем паркинг в двора .

Стаите за отдих и нощувка се намират в китното селце Брестник в полите на Родопите, само на 3 км южно от Пловдив. В селото любителите на планинския, екологичния, селския и ловния туризъм ще открият красивата и величествена природа на Родопите, свеж въздух и всички условия за една здравословна и приятна почивка. Стаите са разположени в полите на Родопите много близо до Пловдив, на 10 минути с кола от Международен Панаир Пловдив. Те са алтернатива на луксозната стая в хотел, но предлага повече пространство в съчетание с уюта и свободата на частната собственост.

Стаите са изключително подходящи за семейни и приятелски почивки и излети близо до природата, далеч от шума и напрежението на големия град. На клиентите са предоставени всички условия за нормалното пребиваване.Осигурен е безплатен охраняем паркинг. В стаите за отдих могат да се настанят максимално 16 човека в общо 8 стаи (2), като всичките са с самостоятелни санитарни възли.
В близост до стаите за нощувка разполагаме със собствено заведение, което се намира в самият център на село Брестник и може да бъде наемано за избрани от вас поводи. Стаите се отопляват с климатици, имат телевизори. Могат да се наемат за нощувки, почивки и дългосрочно.
Село Брестник се намира на 6 км от втория по големина град в България - Пловдив, в посока юг. Селото е в началото на Родопската яка на Пловдив. Връзката с Пловдив е по отличен път с кръгово на околовръстния път и широки булеварди в Пловдив. Автобуса има няколко спирки и е през 30 - 45 мин. до автогара Родопи, непосредствено до ЖП гарата. В непосредствена близост до Брестник, в посока югозапад, се намира манастирът Свети ГеоргиГостували ли сте в тази квартира ? Хареса ли ви ?

Вашето Име: Вашият E-mail: Оценка за квартирата:
Вашият коментар: