Обяви за нощувки
ОБЯВИ НОЩУВКИ ДОБАВИ ОФЕРТА

ХАДЖИБУЛЕВАТА КЪЩА - с. КОВАЧЕВЦИ


Прегледана 1289 пъти. №: 38913
Цена: 15 лв. за нощувка
Сайт: http://www.hadjibulevata-kashta.hit.bg/
 
Телефон: 0888937158
 
Апартамент: Повече от 4 легла
2 спални
Повече от 4 бани
Може да приеме до 12 души максимум  
 

Заповядайте в ХАДЖИБУЛЕВАТА къща, разположена в сърцето на китното село Ковачевци, област Пернишка. Тя се намира в центъра на селото на две асфалтирани улици.Къщата предлага всички удобства за отдих и разтоварване далеч от напрегнатото ежедневие и е идеална за почивка през всички сезони. Насладете се на чара и непреходността на местните обичай, на топлото посрещане, любезното отношение и незабравима атмосфера. Тук ще откриете тишина, спокойствие, уют, доверие, дискретност.

Уютно обзаведена, предлага целогодишно настаняване и комфорт на своите гости. Отоплява се с локално парно Механата за гостите на къщата - топла и уютна през студените зимни дни и прохладна в горещите дни на лятото. Охраняем паркинг. Гостите могат и сами да прилагат кулинарните си умения.
Собсвениците на вилата сами приготвят домашно сладко, вино и ракия, от които може да пробвате и дори да си купите. Прекрасният двор-градина с барбекю и кладенец, предоставят усещане за душевен мир и хармония. Къщата е подходяща за почивка със семейство и приятели, за планински, културно-опознавателен, селски и еко туризъм.
Къщата разполага с 2 стаи с по 2 легла и 2 спални с разтегаеми дивани. Стаите са обзаведени и луксозно оборудвани. Всяка стая има сейф, радиатор и самостоятелен санитарен възел.
На разположение на гостите е механа с ТВ и стерео уредба (15 места), както и барбекю.

Цени:
За един гост - 20 лв.
Единична стая - 25 лв.
Гост на допълнително легло - 15 лв.
Деца до 3 години - безплатно настаняване
Деца от 4 до 12 години-50% отстъпка от всички пакетни цени.
Предвиждат се допълнителни отстъпки за продължителен престой, включен храноден

Секция



Гостували ли сте в тази квартира ? Хареса ли ви ?

Вашето Име: Вашият E-mail: Оценка за квартирата:
Вашият коментар:
Снимки