Обяви за нощувки
ОБЯВИ НОЩУВКИ ДОБАВИ ОФЕРТА

Къща Захови


Прегледана 728 пъти. №: 46585
Цена: 12 лв. за нощувка
Сайт: http://zahovi.alle.bg
 
Телефон: 0886545919
 
Апартамент: Повече от 4 легла
4 спални
4 бани
Може да приеме до 11 души максимум  
 

Добре дошли в Къща Захови, която се намира на тихо и спокойно място в гр. Самоков и на 8 км от к.к. Боровец,на 28 км. от к.к Мальовица в сърцето на Рила планина.

Тя е изградена на хотелски принцип,и не е самостоятелна вила,защото собствениците си живеят в нея.Така те са на разположение на своите гости по всяко време.

Къщата разполага с 3-тройни стаи и 1-двойна стая. Максимално запълване 11 човека. Всяка стая е със собствен санитарен възел, TV-sat, балкон и локално парно отопление.

Къщата разполага с механа,в която гостите имат възможност да бъдат обслужени от домакините с предварителна заявка или те сами да приготвят храната си (на самообслужване).Към механата има напълно оборудвана кухня която могат да ползват.Камината в механата освен за отопление може да се ползва и за скара на жар,а отделно в пеща да се изпекат различни гозби и баници.

В механата има телевизор и уредба поради което е АБСОЛЮТНО ЗАБРАНЕНО внасянето на музикално озвучителна техника от вън.Механата се ползва само от гостите на къщата-11места.

Къщата е особено удобна за семейства с деца тъй като самата механа се намира в двора, а в стаите е тихо за добрия сън на децата.

Ние държим на спокойствието и уюта в нашето семейно хотелче.

ЦЕНА за нощувка-12лв

ЦЕНА за нощувка със ползване на механата -14лв

ЦЕНА за цялата къща (със механата)-190лв

Цените са валидни до 1.11.2010г.

тел.0886 545 919

Емилия Захова



Гостували ли сте в тази квартира ? Хареса ли ви ?

Вашето Име: Вашият E-mail: Оценка за квартирата:
Вашият коментар: