Обяви за нощувки
ОБЯВИ НОЩУВКИ ДОБАВИ ОФЕРТА

Къща за гости ХЕРА-с.Чифлик


Прегледана 552 пъти. №: 51597
Цена: 20 лв. за нощувка
120 лв. за една седмица
Телефон: 0885191105
 
Апартамент: Повече от 4 легла
Повече от 4 спални
Повече от 4 бани
Може да приеме до 24 души максимум  
 

Къща за гости ХЕРА е отворена за посетители през януари 2010 година.Намира се в началото на к.к. Чифлик в сърцето на Стара Планина и на 15 км. от град Троян.Заповядайте при нас,тук ще се насладите на топлото посрещане и незабравимата атмосфера на Троянския балкан. Постарали сме се да осигурим всичко необходимо за Вашата комфортна почивка.Всички стаи са със самостоятелни санитарни възли,тераса,интернет и кабелна телевизия.На Ваше разположение са 2 напълно оборудвани кухни. Едната с голяма трапезария за 30 души, другата трапезария е за 12 души. В двора има детски кът за игра,барбекю и тревна площ .Имаме и паркинг.
Самата къща е оборудвана с външна изолация,локално парно отопление и електрогенератор.
Разполагаме с 6 двойни стаи,2 апартамента и 1 единична стая.Общия капацитет е 21 места.
По предварителна заявка предлагаме домашно приготвена храна.За развлечение на децата имаме-федербал,топки,детски колелета,стая с играчки.
За Вашето удобство къщата е оборудванас -2 хладилника,2 микровълнови печки,2 електрически печки,скари-електрическа и дървена,газов котлон,котлон витрокерамика,сокоизтисквачка,преалня,кафемашина,миксер,сешоар,кафеварка,фритюрник, тостер,уредба,ютия.Тенджери,тигани,тави,купи за салати,чинии,вилици,лъжици,ножове,сол,захар,оцет,олио.



Гостували ли сте в тази квартира ? Хареса ли ви ?

Вашето Име: Вашият E-mail: Оценка за квартирата:
Вашият коментар: