Обяви за нощувки
ОБЯВИ НОЩУВКИ ДОБАВИ ОФЕРТА

Вила Санфина е идеалното място за тиха лятна почивка на море.


Прегледана 1578 пъти. №: 6172
Цена: 70 лв. за нощувка
Сайт: http://www.villasanfina.comuv.com
 
Телефон: 0898462608
 
Апартамент: Повече от 4 легла
3 спални
3 бани
Има гараж
Може да приеме до 6 души максимум  
 

Вила Санфина е идеалното място за тиха лятна почивка. Недалеч от Варна, а същевременно отдалечена от градските шумове, близко до морето, до гора, вилата разполага с достатъчно екстри, които да осигурят приятен престой за 6 души. Вилата разполага със следните помещения: всекидневна с кухненски бокс, кът за хранене и кът с мека мебел, баня с тоалетна, 3 спални(едната от които със самостоятелен вход и самостоятелен санитарен възел), фитнес с помещение за сауна, спортна баня, тоалетна.
Обзавеждане: 2 готварски печки, микровълнова фурна, кафе-машина, автоматична пералня, 2 хладилника, 2 телевизора, сателитен приемник. Водоподаването е обезпечено както от мрежа, така и с хидрофорна инсталация. Всички помещения(без едно) са с климатици. Всички тези уреди, както и мебелите могат да се видят в галерията на сайта www.villasanfina.comuv.com. Вилата разполага и с двуместна сауна, оборудван фитнес, лятно барбекю със собствена кухня и плажен кът с детски басейн.
При желание на клиента и съответната договорка може да се организира хранене на гостите, както и различен вид туристически мероприятия.



Гостували ли сте в тази квартира ? Хареса ли ви ?

Вашето Име: Вашият E-mail: Оценка за квартирата:
Вашият коментар: