Обяви за нощувки
ОБЯВИ НОЩУВКИ ДОБАВИ ОФЕРТА

комплекс 4ифлика


Прегледана 710 пъти. №: 73613
Цена: 40 лв. за нощувка
Телефон: 0892484870
 
Апартамент: 2 легла
1 спалня
1 баня
Има гараж
Може да приеме до 40 души максимум  
 

Хотел Чифлик, Айтос разполага с леглова база от 40 места.

Къщи за гости Чифлик е нов комплекс за селски туризъм на 3 км.от гр.Айтос. Построен в полите на Стара планина, комплексът е заобиколен от красива природа.Тук ще откриете прекрасна възможност да отдъхнете от напрегнатото ежедневие. Ще можете да се насладите на спокойствието, тишината, уюта и чистия въздух(районът около къщи за гости Чифлик е подходящ за спорт, пикник ,дълги разходки сред природата или да посетите зоологическата градина,която е на 10 мин.вървене.Комплексът граничи с язовир за спортен риболов, където редовно се организират турнири,а за любителите на екстремните изживавания - срелбище. Не е за подминаване и факта, че гр.Айтос е само на 15 мин. с автомобил от морският бряг.

Комплекс Чифлик разполага с 10 самостоятелни,модерно обзаведени къщи, всяка с по две стаи. Това дава възможност в тях да почиват повече от 2 - ма човека .Всяка къща е с просторен сантарен възел, сателитна телевизия и голяма веранда.

Гостите на комплекс Чифлика ще се убедят, че освен за почивката им, ще се погрижат и за кулинарните наслади по време на престоят им тук. Ресторантът в комплекса разполага с 80 места. За летният период градината на ресторанта е разположена под дебелата сянка на стари, вековни орехови дървета, а в краката бълбука нежно малка рекичка...............................

Цената за нощувка на денонощие за една къща без значение броя на гостите/повече от двама души/ е 40.00 лв. При групови мероприятия - цената е по договаряне.Идеално място за фирмени партита,, банкети и сватби.В такива случаи комплексът се затваря за други гости.
Екстри
Хотел Чифлик, Айтос Ви предлага следните удобства:

паркинг, ресторант, рум сервиз, детски кът, барбекю, телевизор, сателитна тв, отопление, мини-бар, баня/тоалетна, тераса, ютия, дом. любимци, лятна градина, механа 0892484870



Гостували ли сте в тази квартира ? Хареса ли ви ?

Вашето Име: Вашият E-mail: Оценка за квартирата:
Вашият коментар: