Обяви за нощувки
ОБЯВИ НОЩУВКИ ДОБАВИ ОФЕРТА

ХОСТЕЛ БРЕСТНИК ЛУКСОЗНИ СТАИ ЗА НОЩУВКА И ПОЧИВКА САМО НА 4 КМ ОТ ПЛОВДИВ


Прегледана 591 пъти. №: 77479
Цена: 25 лв. за нощувка
140 лв. за една седмица
Телефон: 0897929550
 
Апартамент: Повече от 4 легла
Повече от 4 спални
Повече от 4 бани
Има гараж
Може да приеме до 50 души максимум  
 

Самостоятелни, новопостроени, напълно обзаведени стаи за нощувка и почивка в село Брестник, на 4 км от Пловдив. Много добра инфраструктура. Охраняем паркинг в двора .

Стаите за отдих и нощувка се намират в китното селце Брестник в полите на Родопите, само на 4 км южно от Пловдив. В селото любителите на планинския, екологичния, селския и ловния туризъм ще открият красивата и величествена природа на Родопите, свеж въздух и всички условия за една здравословна и приятна почивка. Стаите са разположени в полите на Родопите много близо до Пловдив, на 10 минути с кола от Международен Панаир Пловдив. Те са алтернатива на луксозната стая в хотел, но предлага повече пространство в съчетание с уюта и свободата на частната собственост.

Стаите са изключително подходящи за семейни и приятелски почивки и излети близо до природата, далеч от шума и напрежението на големия град. На клиентите са предоставени всички условия за нормалното пребиваване.Осигурен е безплатен охраняем паркинг. В стаите за отдих се предлага безжичен интернет, кабелна телевизия и могат да се настанят максимално 50 човека в общо 23 стаи (2), като всичките са с самостоятелни санитарни възли.
В близост до стаите за нощувка разполагаме със собствено заведение, което се намира в самият център на село Брестник и може да бъде наемано за избрани от вас поводи. Стаите се отопляват с климатици, имат телевизори. Могат да се наемат за нощувки, почивки и дългосрочно.
Село Брестник се намира на 4 км от втория по големина град в България - Пловдив, в посока юг. Селото е в началото на Родопската яка на Пловдив. Връзката с Пловдив е по отличен път с кръгово на околовръстния път и широки булеварди в Пловдив. Автобуса има няколко спирки и е през 30 - 45 мин. до автогара Родопи, непосредствено до ЖП гарата. В непосредствена близост до Брестник, в посока югозапад, се намира манастирът Свети Георги . Хостел Брестник се намира на самия главен път, на влизане в село Брестник, на първата автобусна спирка. Всички стаи зимата се предоставят предварително отоплени, а лятото приятно охладени! Резервации се приемат и по телефона.ОЧАКВАМЕ ВИ!!!!



Гостували ли сте в тази квартира ? Хареса ли ви ?

Вашето Име: Вашият E-mail: Оценка за квартирата:
Вашият коментар: