Обяви за нощувки
ОБЯВИ НОЩУВКИ ДОБАВИ ОФЕРТА

Апартамент Росина Вю Пловдив - нощувки


Прегледана 133 пъти. №: 80672
Цена: 95 лв. за нощувка
Сайт: http://www.apartment-hotels.net
 
Телефон: 0889483917
 
Апартамент: Може да приеме до 5 души максимум  
 

Апартамент РОСИНА ВЮ Пловдив ви предлага луксозен уют и стилен комфорт в съчетание с прекрасната панорама кьм три от емблематичните хьлмове на този древен град.Апартаментьт се намира в близост до Централния дом на Младоженците, Природонаучния музей, кино Фламинго и хьлма на Освободителите.

В близост се намират няколко банкови офиси, денонощна аптека, стоянка за таксита, най-големия и живописен пазар на плодове и зеленчуци в града, нощен бар и пет ресторанта, които сьс сигурност ще задоволят всеки кулинарен вкус.

Централната ЖП гара и автогари Юг и Родопи, както и Международен Пловдивски Панаир се намират на три спирки с градския транспорт. Апартаментьт е напълно реновиран през септември 2009 година и разполага с :

* отопление и охлаждане контролирано от гостите
* хол с два дивана за сън и релакс, две спални, модерно обзаведен кухненски бокс с барплот, баня с вана + тоалетна, две тераси с осигурен кът за пушачи!
* LCD телевизори в хола и в двете спални, безжичен интернет във всички стаи, самостоятелен закрит гараж, асансьор , стаи за непушачи!

за 1 стая - 65 лева
за 2 стаи - 80 лева
за целия апартамент - 95 лева

В апартаменти Росина ще Ви посрещнем с малки изненади за Вашето добро настроение и незабравим престой при нас!

E-mail: apartment_hotels@abv.bg



Гостували ли сте в тази квартира ? Хареса ли ви ?

Вашето Име: Вашият E-mail: Оценка за квартирата:
Вашият коментар:
Снимки