Обяви за нощувки
ОБЯВИ НОЩУВКИ ДОБАВИ ОФЕРТА

САМОСТОЯТЕЛНО студио-без хазаи и други наематели!


Прегледана 119 пъти. №: 85494
Цена: 15 лв. за нощувка
Телефон: 0896040627
 
Апартамент: 2 легла
1 баня
Може да приеме до 2 души максимум  
 

Студиото е тип боксониера , на самостоятелен етаж , без хазаи и други гости! Със самостоятелни баня и тоалетна. Ползването на топла вода е без ограничения!
Намира се в центъра на Пловдив,но на тихо и комуникативно място към всички посоки на града.В непосредствена близост до Аграрен и Пловдивски Университет, хранителни магазини,парк,множество заведения за хранене , зали за развлечения,автобусни и тролейбусни спирки....Има възможност за паркиране!
В цената са включени всички консумативи,както и ежедневно почистване.Студиото и оборудването в него са нови,а спалното бельо-памучно,дезинфекцирано,изгладено!
Отоплението и охлаждането е с климатик и се контролира от гостите.През летните горещини наемателите се настаняват в приятно охладено помещение,а в студените зимни дни биват очаровани от комфортната топлина,която ги обгръща.
Студиото е много подходящо за настаняване както на сам,така и на двама,тъй като разполага с 2 легла,които при необходимост безпроблемно оформят спалня.За допълнително удобство на гостуващите-климатик,ТВ с кабелна,безжична интернет връзка,двукрилен гардероб,обособен и напълно оборудван с нужната посуда кухненски бокс,кът за хранене,място за пушачи(при съжителство на пушач и непушач),хладилник,
микровълнова с грил,кафемашина,ютия и дъска за гладене,2 тераси...
Получавате и безплатно кафе по време на гостуването!Гарантирам перфектна хигиена,уют и комфорт!



Гостували ли сте в тази квартира ? Хареса ли ви ?

Вашето Име: Вашият E-mail: Оценка за квартирата:
Вашият коментар:
Снимки